Home
Voor al onze informatie en Boekingen:
Info@zeilvakantie.nl
+31 (0)6 1876 3470

OFFERTE AANVRAGEN >>

ZEILVAKANTIE.NL

De beste aanbieding voor iedere zeilvakantie

zeilvakantie
Bij zeilvakantie.nl krijg je altijd een persoonlijke offerte met de beste aanbieding voor iedere zeilvakantie!

Maak hier vrijblijvend je eigen zeilvakantie offerte!
Zeilvakantie.nl heeft flottielje tochten vanuit diverse locaties in Kroatië en Griekenland !!
klik
TIP !
Het meezeilschip kan je ook in zijn geheel huren zodat je alleen met het gezin of vriendengroep aan boord bent.

Individueel meezeilen? Gezellig!
Vraag bij het boeken naar de samenstelling van de crew.
Zeilvakantie.nl organiseert ook sportieve en uitdagende bedrijfs-incentives in Nederland en het buitenland!
Klik hier voor meer informatie!

Zeilvakanties


Flottielje bestemming: Flottielje zeilen Kroatië  - Flottielje zeilen Griekenland  - Flottielje zeilen in Italië  


Verhuur: Kroatië - Griekenland - Italië en Sardinië - Mallorca en Zuid-Frankrijk - Caribbean - Prijslijst


Boek de ultieme zeilvakantie en schipper zelf aan boord van je “privé” zeiljacht op één van onze verhuur bestemmingen. Hierbij vaar je zelfstandig een route door het gebied en ervaar je de vrijheid die een zeilvakantie met zich meebrengt.


Je vaart je eigen koers en voordat je het ruime sop kiest zorgt ons ervaren team ervoor dat alles op de haven van vertrek geregeld is. Indien gewenst bijvoorbeeld de eerste boodschappen die klaar staan, handdoeken, gratis reddingsvesten voor de kinderen of een veiligheidsnet. Het enige wat u hoeft te doen is inchecken en genieten van de zeilvakantie!


Bij zeilvakantie.nl heeft u altijd een vast contact persoon die u altijd voor, tijdens en na uw zeilvakantie kunt aanspreken. Makkelijk en altijd een persoonlijk advies.


Wij geven aanvullende reisinformatie en alle tips en voor de diverse bestemmingen. Uit ervaring de mooiste vaarroutes, informatie over de heen,- en terugreis en eventuele overnachtings mogelijkheden tijdens de heenreis.


Te weinig zeil-ervaring? Dit zegt niet dat je niet deel kan nemen aan een zeilvakantie! Op al onze bestemmingen is het mogelijk een ervaren schipper in te huren. De schipper verzorgt het dagelijks runnen van het jacht en jullie genieten van de omgeving en de rust.


Voor vertrek leren zeilen? Klik hier voor de opleidingen van de zeilschool die wij aanbevelen. Kijk hier voor onze zeiljachtverhuur bestemmingen.


Flottielje zeilen


Onze onbezorgd zeilen garantie! Cruisen langs mooie kusten, voor anker om te zwemmen of te snorkelen in helder water of genieten van het zeilen wanneer de seabreeze op gang komt. Tijdens flottielje zeilen heb je alle vrijheid om zelf op ontdekking te gaan en de dag te beleven zoals je zelf wilt.


Met meerdere schepen vaar een vooraf met zorg samengestelde route en onze Nederlandstalige flottielje begeleiding verzorgt  ‘s morgens de briefing en bespreekt het weerbericht, de mooie baaien voor een verfrissende tussenstop en de aankomst plaats.


Je kan individueel varen naar de volgende bestemming, gezellig opvaren met andere flottielje deelnemers of onderweg afspreken in een baai waar de kinderen van de verschillende deelnemende boten samen kunnen zwemmen en snorkelen.


Flottielje zeilen geeft de mogelijkheid om zelfstandig te zeilen in een onbekend gebied met altijd de mogelijkheid om de flottielje begeleiding aan te spreken voor vragen. De ideale mix en een veilig gevoel.


Door de vele gezinnen die deelnemen aan het flottielje zeilen tijdens het hoogseizoen is een zeilvakantie ideaal voor kinderen.


Benieuwd naar onze flottielje bestemmingen? Of wil je wellicht meer informatie? Neem met ons contact op.


Meezeilvakanties voor iedereen


Een meezeilvakantie betekend inschepen aan boord van een zeiljacht dat onderdeel uitmaakt van de flottielje. Je zeilt mee naar de gezelligste dorpjes en neemt een duik tijdens de ankerstop tussen de middag. De schipper zeilt jullie naar de volgende bestemming.


Om deel te nemen aan een meezeilvakantie heb je geen zeilervaring nodig en bepaal je zelf of je lekker gaat zonnen op het voordek of het roer in handen neemt. De schipper aan boord leert je graag de basis van het zeilen op een modern zeiljacht.


Een meezeilvakantie boek je alleen, als vrienden groep of gezin. De meezeilvakanties van zeilvakantie.nl worden verzorgt op comfortabele moderne zeiljachten. Diverse hutten en natte cellen en genoeg ruimte op dek en in de kuip voor meedere personen.


Klik op meezeilvakantie voor alle informatie, prijzen en data. Voor de samenstelling van de crew, waar en welke routes of de indeling van het schip neem contact met ons op!Zeilen voor groepen en bedrijven


Voor grotere groepen en bedrijven kan zeilvakantie.nl een onvergetelijke zeilvakantie of incentive organiseren. Op de grotere jachten is er al snel plaats voor 8 personen en dan kan je samen met meerdere jachten een georganiseerde route varen.


Voor een geslaagde incentive hebben wij alles in huis. Met race jachten deelnemen aan een exclusieve regatta in Nederland of het buitenland. Of toch lekker cruisen en genieten van de omgeving. Vanuit diverse locaties worden incentive´s georganiseerd compleet met bijvoorbeeld hotelovernachtingen, vliegtickets en transfers.


Een incentive is al mogelijk vanaf 8 personen en per dag te organiseren. Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee!