Home
Voor al onze informatie en Boekingen:
Info@zeilvakantie.nl
+31 (0)6 1876 3470

OFFERTE AANVRAGEN >>

ZEILVAKANTIE.NL

De beste aanbieding voor iedere zeilvakantie

Waarom meezeilen met zeilvakantie.nl?

1) Gezelligheid  
2) Fantastisch voor jong en oud
3) Zowel 1 als 2 weekse tochten
4) Avontuurlijke zeil routes
5) Comfortabel meezeilschip
6) Eigen cabine is mogelijk
7) Actief meezeilen of lekker zonnen
8) ‘s Avonds leuke stadjes
9) De basis van het zeilen leren
10) ALLE VRIJHEID !!!
Reserveer nu het zeiljacht exclusief met het gezin en ervaar de maximale ontspanning met een eigen schipper aan boord!

Ontspannen of Actief Meezeilen in Kroatië, Griekenland en Italië


Meezeilen betekent dat je als gezin, als vrienden groep of individueel inscheept op een comfortabel zeiljacht. Aan boord kan je de vakantie zo actief maken als je zelf wilt. Lekker zonnen op het voordek of neem het roer over van de ervaren schipper en zeil langs prachtige eilanden op azuurblauw water.


Om deel te nemen aan een zeilvakantie heb je geen zeilervaring nodig. Wil je tijdens de vakantie wat leren van het reilen en zeilen aan boord van een modern zeiljacht? Geen probleem want de schipper geeft graag het roer aan jou over en brengt je de basis van het zeilen bij.


Een meezeilvakantie boek je als 1-weekse of 2-weekse vakantie. Tijdens deze zeiltochten wisselen we mooie ankerbaaien af met gezellige dorpjes. Overdag zit je lekker op het water en maken regelmatig een tussenstop om lekker te zwemmen of te snorkelen. ‘s Avond meren we af aan een kade en zoeken we de gezelligheid van oude dorpen en terrasjes op.


Het zeiljacht waar je op gaat zeilen


Het zeiljacht waarop je zeilt maakt onderdeel uit van onze avontuurlijke flottieljes. Zo heb je veel gezelligheid onderling op het schip maar ook met de andere deelnemers van de flottielje. Tijdens de schoolvakantie periodes bestaan onze flottieljes grotendeels uit gezinnen. Een meezeilvakantie tijdens deze periode is dan ook ideaal voor gezinnen! Meer informatie over flottielje zeilen?


Vakantie betekent ook ontspannen, daarom verblijf je bij ons op een modern zeiljacht voorzien van alle comfort. Zeiljachten voorzien van meerdere twee persoons hutten, douches en toiletten. Voldoende ruimte binnen maar ook buiten in de kuip en op het dek.


Onze schippers  


De schippers van zeilvakantie.nl zijn allemaal enthousiaste Nederlandse zeilers en zijn bekend in het betreffende vaargebied. Zij brengen je naar de verscholen baaien en pittoreske dorpjes. Zij zijn onze trots en dragen ieder jaar weer bij aan vele geslaagde vakanties. Met plezier zorgen ze voor een onvergetelijke, ontspannen en veilige vakantie!


Het mooiste zeilgebied van Europa


Oordeel zelf en zeil mee aan boord van ons meezeilschip vanuit Sukosan (Zadar) in Kroatië! Kroatië is het land van 1000 eilanden en uitstekend geschikt voor een geslaagde zeilvakantie. Pittoreske dorpjes, mooie baaien en helder blauw water. Over het algemeen goede wind en vriendelijke temperaturen. De gemiddelde temperatuur in de zomermaanden is tussen de 25° en 30°C. Informatie over onze zeilvakantie in Kroatië

vind je hier.


Kroatië is ideaal bereikbaar over de weg of door de lucht. Met de auto is het ruim 1500 km en via de Low- Cost Airlines vlieg je tegen scherpe tarieven naar de vertrekhaven! Zeilvakantie.nl help je graag bij het zoeken en boeken van de juiste vlucht. Neem contact met ons op!


Klik voor de meezeilen prijslijst, vertrek-data en praktische informatie.


Meezeilvakantie vertrekdata 2017


Meezeilvakanties boek vanaf begin Mei half tot eind Septmenber. Je zeilt met maximaal zes andere deelnemers plus de schipper en zijn assistent. Het zeiljacht kan je als gezin ook geheel afhuren zodat je alleen met het gezin aan boord bent.


Inschepen is wekelijks op zaterdag en we vertrekken op zondag morgen vanuit de haven van Sukosan nabij de historische stad Zadar. Onderstaande vertrekdata zijn icm onze flottieljes. Andere vertrekdatum in Mei, Juni of September? Geen probleem en neem contact op!


KRKA Flottielje
1-weekse, vertrek vanuit Sukosan
KORNATI Flottielje
1-weekse, vertrek vanuit Sukosan
DALMATIË Flottielje
2-weekse, vertrek vanuit Sukosan
Marco Polo flottielje vanuit Kastela bij Split
2-weekse

Zaterdag 08 Juli 2017Zaterdag 15 Juli 2017

Zaterdag 22 Juli 2017

Zaterdag 15 Juli 2017


Zaterdag 29 Juli 2017

Zaterdag 05 Aug 2017

Zaterdag 29 Juli 2017

Zaterdag 22 Juli 2017
1-weekse HVAR flottielje
Vanuit Kastela

Zaterdag 19 Aug 2017

Zaterdag 12 Aug 2017

Zaterdag 29 Juli 2017

Zaterdag 15 Juli 2017
Zaterdag 05 Juli 2017